Stichting BAMBS

Wij steunen Stichting BAMBS, iedere baby verdient een mooie en veilige geboorte. Stichting BAMBS is een non-profit organisatie en werkt uitsluitend met vrijwilligers in Nederland & Suriname en heeft geen mensen in dienst. Stichting BAMBS Binnenland Amazone Mama’s Baby’s Suriname is er om zwangere vrouwen en pasgeborenen te helpen.

 

Een van de speerpunten is het ondersteunen van de Stichting Medische Zending Primary Health Care Suriname, een private, non profit, primary health care organisatie die reeds decennia lang de gezondheidszorg in het verafgelegen binnenland van Suriname verzorgt. Dagelijks moet de balans gezocht en behouden worden tussen wat wenselijk, mogelijk en betaalbaar, acceptabel en verantwoord is. Deze balans heeft als doel gezondheid van de bewoners, vaak op honderden kilometers van de hoofdstad in het prachtige Amazone oerwoud.

 

Doneer €1,00 voor een navelklem voor baby’s in de Amazone of €15,00 voor een geboortepakket met lokaal gekochte spulletjes voor mama’s & baby’s in de Amazone www.stichtingbambs.nl.

'Moeders schenken het leven en vrouwen houden de wereld bij elkaar. Laten we ons allemaal meer inspannen om moeders te steunen.’