Ons design

Speciaal ontworpen voor de bevalling en de kraamtijd om huid-op-huidcontact makkelijk en comfy te maken voor mama’s en baby’s.  Het ontwerp van het Bevallingsjurkje is uniek en bij het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BOIP), dé officiële instantie, geregistreerd.

 

Je bent je bevallingstas aan het inpakken en denkt waar ga ik in bevallen of wat ga ik aan na de bevalling?! Na de bevalling zal de verloskundige je baby op je buik leggen voor ‘Huid-op-huid contact’.

 

Belangrijk in het 1e uur na de geboorte en in de eerste 4 weken van je kraamtijd:

 

·  Hechting Baby & Mama.

 

·  Stabiele & normale hartslag, bloeddruk & temperatuur baby.

 

·  Positieve effecten op de ontwikkeling van de hersenen.

 

·  Borstvoeding op gang laten komen.

 

·  Mama & baby worden er rustig van: stress level daalt.

'Huid-op-huidcontact heeft positieve effecten op de hechting van baby & mama’
#mamahonger #nieuwleven #borstvoeding

Super handig als je dan een jurkje hebt die tot je navel open kan.  Comfy voor tijdens de bevalling, lekker kroelen in je kraamtijd & handig met borstvoeding geven. Het Bevallingsjurkje is Praktisch & Stijlvol.
 
NIEUW 2.0 • ZIEKENHUISPROOF. Samen met een verloskunde-arts hebben wij een nieuw design ontworpen.  Speciaal voor high risk zwangeren hebben wij een aanpassing op het design bedacht om de bevalling & dagen ervoor of soms weken in het ziekenhuis iets meer Comfy te maken #momsaresuperheroes
 
Drukkers op de schouders voor de doeleinden, infuuslijnen, bloeddrukmeters en ruggenprik lijn kan worden ingebracht.  Extra drukkers voor controle van de buik en het aanleggen/tijdens continue CTG registratie. Makkelijk te openen en vliegensvlug te verwisselen, mocht de situatie ontstaan, waarbij iemand toch zeer plotseling tijdens een bevalling naar de operatiekamers moet voor een keizersnede.