Eerlijke productie

It’s all in the details … so here’s how we do it. Goede arbeidsomstandigheden, geen kinderarbeid en hoge kwaliteitseisen. Eerlijke mode. #weetwatjekoopt 

Made with Love from Bamboo 🌱 Because we Care! Kwaliteit vinden wij belangrijk, daarom hebben wij gekozen voor de stof Bamboo. Zijdezacht, Stretch, UV beschermend, Hypoallergeen & Vochtabsorberend (heel snel droog). Zwangere en newborns hebben een gevoelige huid, bamboo voelt heerlijk zacht aan.

 

Het atelier in Portugal staat voor kwaliteit, hoge productiestandaarden, geen milieuvervuiling en absoluut geen kinderarbeid.

 

‘Eerlijke productie en kwaliteit vinden wij belangrijk daarom hebben wij gekozen voor Europese productie.'

Weven van de bamboe textiel, stofkleuring, ontwerpen, volledig naaiproces vinden allemaal plaats in dezelfde regio. De eerlijke lonen en goede arbeidsomstandigheden van alle werknemers zijn hierdoor gegarandeerd. Bovendien kunnen de ateliers de collectie produceren zonder een energie-intensieve logistiek.

 

Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen van de modeindustrie in Portugal maken de ateliers gebruik van SEDEX en de High Index tools. De Higg Index: Een van de belangrijkste meetinstrumenten voor duurzaamheid in de modewereld. De Supplier Ethical Data Exchange (SEDEX) is een internetsysteem ontworpen om organisaties te helpen gegevens te beheren over arbeidspraktijken in hun leveringsketen.

Wij hanteren het hele jaar door dezelfde prijzen, geen afprijzingen of black friday acties dit doen wij al vanaf het begin. Onze collectie is niet seizoens- of trendgebonden: basic classics @hetbevallingsjurkje.

 

Love what you buy 🤍 Buy less, choose well and make it last.